Telsoft oferă servicii de reparații imprimante laser și încărcări cartușe la domiciliul clientului, executând reparații, curățare, recondiționare, reumplere tonere și cartușe.

Reparatii imprimante laser la domiciliu

Am executat reparații de imprimante HP, Canon, Brother, Xerox, Samsung, Lexmark, Dell ș.a. Așadar, avem o experiență vastă cu modul de funcționare al imprimantelor laser și cunoaștem defecțiunile care apar cel mai frecvent.

Acestea pot fi cauzate de :

  • alimentator, caz în care este necesară înlocuirea acestuia
  • cartușe, caz în care acestea trebuie înlocuite
  • funcționarea mecanică sau electronică

Reparația este necesară atunci când defecțiunea este de natură mecanică sau electronică. Pentru a descoperi natura problemei, este nevoie de o diagnosticare corectă (realizată gratuit, dacă reparația este realizată tot de noi).

Reîncărcare cartușe la domiciliu

Între a alege dacă să cumpărați cartușe noi pentru imprimanta dumneavoastră (inkjet sau laser) și a opta pentru reîncarea cartușelor, cel mai avantajos este să le reîncărcați.

Pentru ca imprimanta să funcționeze excelent după reîncărcarea cartușelor, este recomandat să apelați la un serviciu profesional. Telsoft oferă serviciul de reîncărcare cartușe inkjet și laserjet la domiciliul/ sediul dumneavoastră, cu un cost redus și o realizare profesională!

Dacă sunteți interesat/ă de reparația unei imprimante laser sau de reîncărcarea cartușelor, vă rugăm să ne contactați telefonic sau să completați formularul de aici